Tag business intelligence kurser på dansk

Trods det engelske udtryk, så kan man sagtens oplæres i Business Intelligence på dansk.

Mange programmer og IT-værker har jo engelske udtryk, fordi de fleste er lavet i udlandet af engelske producenter, men man laver også egnsbestemte udgaver, så de kan findes på de sprog, som man skal bruge dem til.

Det samme kan gøres sig gældende som herboende dansker, der ved, at man skal arbejde med Business Intelligence på dansk, hvor de dansker termer vil blive brugt.

Her kan man blandt andet få et godt business intelligence kursus på dansk hos 4D.dk, der virkelig forstår at overføre viden og information om dette område – også på dansk.

Mange gange bliver man jo sendt på den slags IT-kurser, fordi man skal vende hjem med fornyet viden, som skal bruges i ens firma.

Derfor betaler chefen for kurset, fordi vedkommende godt ved, at den slags kommer bossen til gode i sidste ende ved at have nogle kompetente medarbejdere.

Men måske er man som chef i ens søgen efter kurser i Business Intelligence måske faldet over nogle kurser i udlandet, der er markant billigere end dem, man kan finde herhjemme.

Her skal man huske på, at selvom Danmark ikke er det billigste land, så er der nok en grund til den lave pris på kurset, og kvaliteten – eller manglen på samme – vil nok også hænge ved her.

Desuden skal der jo også bruges penge på ophold, mad og videre, når man skal have et kursus i udlandet, og de udgifter løber jo også op.

Derfor kan det i sidste ende bedst betale sig at benytte sig af en kyndig kursusudbyder på dansk som dem, vi henviste til.

Så kommer medarbejderne også retur med en god sjat ny viden fra toptunede undervisere, så man ved, at ens viden kan bruges på dansk og eventuelt oversættes til lidt engelsk.

Men vigtigst af alt, så vil det komme firmaet til gavn.