Styrk dine medarbejderes arbejdskompetencer med Excel kurser

Skal dine medarbejdere opgraderes i anvendelsen af det kendte regnearks program Microsoft Excel – men er du i tvivl om, hvilket kursus, du skal vælge? Så kan du med fordel læse med her.

De bedste Microsoft Excel kurser hos 4D

Er du interesseret i generelle kurser i Microsoft Excel, på hvilke dine medarbejdere lærer om de mest basale funktioner, som er indbygget i den smarte og anvendelige applikation, kan du hos 4D finde disse i tre forskellige udgaver. Det drejer sig om kurserne Excel grundlæggende, Excel udvidet og Excel avanceret, som alle tre tager udgangspunkt i en relativt bred anvendelse af Microsoft Excels indbyggede funktioner og features.

Skal medarbejderne bruge en genopfriskning af deres viden om Microsoft Excel, kan de med fordel tilmelde sig Excel brush-up grundlæggende eller Excel brush-up udvidet, som har til formål at få de grundlæggende kundskaber på plads, inden kursisten går videre med det avancerede kursus, eller et af de mere specifikke, videregående kurser.

Det kan for eksempel være et af de kurser, som henvender sig til medarbejdere, der arbejder med avanceret data behandling i Microsoft Excel. Blandt disse finder vi Excel VBA Programmering grundlæggende og Excel VBA Programmering udvidet samt Excel og databaser, Excel og Kuber. For de, som bruger Microsoft Excel til tilrettelæggelse af informations strukturer, anbefales Dashboards i Excel, Dynamiske diagrammer i Excel, Excel Data Analyst, Pivottabeller i Excel samt Excel Diagrammer I og II. Og endelig vil R & D temaet samt din Business Intelligence afdeling kunne have glæde af kurser så som Excel Diagrammer – II, Business Intelligence (BI) med Excel, (Academy) og Business Intelligence (BI) med Excel PowerPivot på grundlæggende og avanceret niveau.

Du kan læse mere om de mange forskellige Microsoft Excel kurser på 4d.dk. Du vil også have mulighed for at tilrettelægge dit eget specifikke Microsoft Excel kursus København i samarbejde med de dygtige undervisere. Klik ind på 4d.dk og bliv klogere.