Smør ikke for meget Aloe Vera på kroppen

Aloe Vera kan fås i forskellige former, hvor det blandt andet kan sprayes på kroppen, men den nok mest kendte form for at få det rensende og helsende Aloe Vera på sig er ved at smøre det ud på kroppen i creme-form.

Der er dog en grund til, at Aloe Vera også findes i sprøjteform, da det er nemmere på den måde at dosere ud på kroppen de steder, hvor man gerne vil tildele kroppen noget Aloe Vera, hvorefter man enten bare kan lade det side, som det er, eller man kan nænsomt fordele det på resten af kroppen på de områder, der var tiltænkt, da sprøjtemetoden medfører, at der ikke kommer så meget ud per gang.

Men nogle mennesker er lidt gammeldags, eller også har man kun adgang til at få ens Aloe Vera som creme, så man må tage til takke med dette.

Og tro det eller ej, men det er faktisk ikke lige nemt for de fleste mennesker at smøre Aloe Vera godt og fornuftigt ud på kroppen.

Selv erfarne mennesker udi den disciplin kan have svært ved det, hvorfor vi da lige vil komme med nogle fifs til, hvordan du bedst muligt får smurt kroppen ind i Aloe Vera.

Ikke to beholdere med Aloe Vera er ens, så det gælder om at lære den enkelte at kende, hvorfor det faktisk er smartest at holde sig til den samme version, da man kender den bedst.

Lær at trykke på den, så der kommer den tiltænkte mængde ud, om beholderen så er helt fyldt, eller den er ved at være tom. Den slags kræver fingerfærdigheder, men det er skam til at lære.

Det er spild, hvis der kommer for meget ud, men det hjælper heller ikke så meget, hvis der kommer for lidt ud.

Kommer der for meget ud, så fordel det eventuelt nogle andre steder på kroppen eller del det med en anden.