Sådan passer du godt på din kikkert til hver en tid

Det er sgu skønt at eje sig en god kikkert, for man kan have brug for denne i flere tilfælde, der kan befinde sig på skalaen fra hver dag til de sjældne tilfælde.

Du kan bare se her hos kikkertland.dk, hvor mange forskellige typer af kikkerter der findes, og så behøver du da ikke kigge andre steder hen for at finde kikkerter, når du har praktisk talt alle typer samlede her!

Men når så kikkertland.dk har overdraget en kikkert til dig, efter du har købt den, så er den jo i din varetægt, og selvom det er solidt håndværk, du står med i hænderne uanset typen af kikkert, købt hos dem, så er det også op til dig, at du sørger for, at kikkerten kan holde sig længst muligt.

Det vil vi komme med nogle tips til i dette indlæg, hvad du skal gøre, for at din kikkert kan holde sig længst muligt.

Nogle mennesker kan nemlig godt lide at have deres kikkert stående frit fremme, fordi det er et fint ornament, der kan passe ind på et kontor eller ej.

Den slags mener vi, man skal bruge som en pyntekikkert til, for hvis den kikkert står uden kapsler på glassene på og dratter ned, så kan den gå i stykker.

Apropos, så skal du altid huske at sætte de beskyttelseskapsler på kikkerten, når du ikke løbende bruger den, så glasset ikke bliver ridset.

Rør heller ikke ved glassene, da de kan blive fedtede af ens fingre, men generelt skal man også huske at rense glassene, hvilket man jo for eksempel kan gøre med noget brillerens, hvis man ikke har noget speciallavet rens til kikkerter på sig.

Har du din kikkert hængende i en rem om halsen, så du ikke skal holde fast i den hele tiden, så husk at sørge for, at den rem ikke bliver slidt for meget, så den pludselig knækker, og du taber din kikkert ude i det fri.