Sådan ændrer du atmosfæren i din stue

Stuen er et af de vigtigste rum i ens hjem, og derfor også et rum der skal være behageligt at være i. Men grundet, at man nemt bruger mange timer i lokalet, så kan man også sommetider trænge til, at atmosfæren af rummet bliver ændret. I dette indlæg kommer vi ind på, hvordan du kan ændre atmosfæren i din stue med nogle simple ændringer.

Mal døre og vinduer

En god måde at ændre atmosfæren på et rum, er ved at ændre nogle simple farver, som farverne på døren til rummet, eller vinduerne, som er i rummet. Det tager ikke lang tid at klare, men det kan gøre underværker i et rum, hvor man føler at der er brug for en ændring. Hvis man vil gå den ekstra mil, så kan man udskifte vinduer og døre, og derved opnå en helt ny atmosfære.

Flyt rundt

En god måde at ændre følelsen af et rum på, det er ved at flytte rundt på hvordan tingene står i rummet. Ved at gøre dette, så kan man hurtigt ændre følelsen, så det føles som et helt andet rum, end før man gjorde det. Når man flytter rundt, så kan man også overveje at pille døren af, hvis man har en dør til rummet. Ved at fjerne en dør, så kan man få mere lys ind, og derved kan et rum føles helt anderledes.

Skift møblerne ud

Er det ikke nok at flytte rundt på møblerne, som du allerede har i din stue, så kan det være en idé at skifte dem helt ud. Ved at skifte møblerne ud, så kan du nemlig ændre hvordan rummet føles, men også gøre så der er mere plads, eller måske mindre plads, hvis det var for minimalistisk før. Det er dog vigtigt, at man ikke forhaster en beslutning, hvis man overvejer at købe nye møbler. Møbler kan nemlig hurtigt være dyre at skifte.