Ponchos til enhver lejlighed!

Vi ved alle, at ponchoer er en vigtig vinterbeklædning, mange kvinder bærer hun ponchos på kolde vinterdage, mens andre styler dem med deres yndlingstøj. Det er uden tvivl, derfor mange designere forsøger at integrere dette stykke tøj så de passer til så mange personlige stilarter som muligt. Tænk bare på hvor behagelig og afslappet man kan være i en poncho, samtidig med at du ser smart ud. Cashmere ponchoer er et vigtige at have hængende i sin garderobe.

De er den perfekte overgangsfrakke: Den løse pasform er perfekt fra sommer til efterår

Ponchoer er fleksible beklædningsgenstande: Alsidig i sin stil kan ponchoen bæres løst på de varmere dage, såvel som at holde dig varm på køligere dage.

De arbejder kan bruges i alle temperaturer og i enhver kombination: At smide en poncho over et par jeans giver en afslappet, og samtidig smuk stemning.

Cashmere ponchos kan bæres både indendørs og udendørs: En anden fordel ved en let poncho er, at du kan bære den både inde i huset for hyggens skyld, eller udendørs som en modeerklæring.

Der er mange måder du kan style din cashmere poncho på, så den passer til enhver lejlighed:

Cocktailparty

At bære en poncho, der er draperet over skuldrene, er den overdel til en lille kjole og hæle. Det er en flot kontrast og giver dig et cool look, mens den holder varm.

På date

Tag din cashmere poncho med på date. Så sender du en sublim meddelelse til din bejler (og til dig selv) om, at du er selvsikker og cool. Vælg en stil du er komfortabel med, og i en form, der passer din figur.

Formel

Ponchoen er også perfekt til forretningsmødet. Match ponchoen med en afslappet hvid eller sort bluse. – tilføj veltilpassede, slanke snitbukser og nogle hæle.

Når du skal slappe af

Weekenderne er også et godt tidspunkt til at bære en poncho, du kan bruge den sammen med nogle smarte jeans.