Opbevaring af din E cigaret på farten

Der er ikke noget som at kunne tage ens e-cigaret frem, som man kunne tænkes at have købt hos www.esug.dk, som mange andre har gjort det; fornemme smagen fra juicen i mundtøjet og lade en god stime af damp forlade ens mund.

Det er afslappende, det er rart, og det er næsten terapeutisk for en.

Gør man det foran andre tobaksrygere, bliver man måske mødt med enten foragt eller misundelsesværdige blikke, fordi de synes, man er en forrædder, hvis man tidligere røg tobak og opfatter en som hellig – eller de simpelthen ville ønske de havde styrken til at overgå til e-cigaretter.

E-cigaretter er nemlig markant bedre for helbredet upåagtet af, hvad andre instanser prøver at bilde dig ind. Og så kan du selv regulere mængden af nikotin, så du enten kan have en lille mængde i eller langsomt forsøge at udfase nikotinen, så du bare nyder dampe-oplevelsen i sig selv – eller helt stopper med det.

Men hvor hiver du egentlig din e-cigaret frem fra?

En del mennesker har den i inderlommen, hvor de plejede at have deres pakke med cigaretter i. Men cigaretterne var netop beskyttet af den pakke, mens man på samme måde måske ikke ejer et etui til ens e-cigaret.

Man føler måske lidt, det er at være lidt for meget en hipster at skulle trække en beholder frem hver gang for at åbne den, tage e-cigaretten frem og så dampe.

Men det er faktisk smartest for opbevaring af din e-cigaret!

Med gode etuier kan du i et snuptag have den fremme at dampe på, og så undgår du også, at du får ødelagt e-cigaretten bare den mindste smule, når du har den i dit etui i inderlommen og måske krammer folk eller støder ind i nogle genstande.

Det ville jo ikke være for helt at have noget, der var gået i stykker, som du skal have så tæt på ansigtet. Så sørg for at opbevare din e-cigaret godt.