Ofte er den gal med ens undervogn på bilen!

Du er måske ude at kigge efter en ny bil, du godt kunne tænke sig, som måske er blevet sat til salg fra brugt af.

Det er der intet galt i, for mange biler koster kassen fra ny, og det er heller ikke helt billigt at lease en bil, og er man heldig, så kan man faktisk godt ende med at finde en bil, som er et fejlkøb og derfor næsten ingen tid har fået på de danske landeveje – og så er der en del penge at spare ved købet af sådan en.

Men selv, hvis bilen har været brugt et stykke tid, så kan man sagtens få købt sig en god bil brugt, om den bliver solgt fra en brugtvognsforhandler, eller om den bliver solgt privat.

Dog sker det jo, at skindet bedrager, at omslaget er flottere end indholdet i bogen, og at man har købt katten i sækken – med andre ord er bilen på overfladen pænere, end hvad den lige kan holde til reelt.

Det kræver jo ikke så meget at få pyntet en bil op og gjort pænt ved at give den et lag maling, støvsuge den, køre den i vask og andre overfladiske ting.

Er man desuden ikke så kyndig til det med biler, så bliver man nok heller ikke alt for overrasket, hvis den siger nogle lyde, når man prøvekører den, eller hvis den ikke svinger eller bremser godt nok.

Oplever man ikke ligefrem hvinende lyde eller røg fra motoren, så må den vel være god nok at køre i, tænker man.

Dog er det slet ikke utænkeligt, at der måske er problemer med undervognen, da man tit oplever den slags, hvorfor man kan få behandling af undervognen mange steder i landet via blandt andet undervognsbehandling i Struer i Jylland.

Det ville i hvert fald være værd at få tjekket efter, hvis man er ved at købe ny bil.