Hvor kan jeg finde et apotek i Lyngby?

Er du bosat i det smukke Nordsjælland, nærmere betegnet Lyngby eller allernærmeste omegn, hedder dit lokale apotek Lyngby Svane Apotek. Lyngby Svane Apotek er meget andet og mere end et udleveringssted for receptpligtig medicin.

Hos Lyngby Svane Apotek kan du finde alt hvad du har brug for når det gælder apoteker varer. Lyngby Svane Apotek er leveringsdygtig i såvel produkter til sårpleje og behandling af småskrammer og skader som i diverse kosttilskud og vitaminer.

Du kan finde de reneste produkter til barn og baby hos Lyngby Svane Apotek – her har du garanti for at hverken cremer, olier, salver eller geler indeholder potentielt skadelig kemi så som ftalater, parabener, parfumer eller kunstige farvestoffer. Du er, med andre ord, garanteret de bedste og sikreste baby produkter når du køber dem hos Lyngby Svane Apotek.

Få hjælp til ferie rejsen hos dit apotek i Lyngby

Står du og skal på ferie kan Lyngby Svane Apotek hjælpe dig på flere punkter. Du kan for eksempel få udsted en medicin attest, også kaldet et pillepas, hos Lyngby Svane Apotek.

Med et pillepas kan du trygt rejse i andre Schengen lande uden at være bange for at din medicin bliver konfiskeret i tolden. Det er dog vigtigt at du er ude i god tid når du ønsker at få udstedt et pillepas, og at du sørger for at få udsted pillepas for alle de medikamenter du ønsker at medbringe på rejsen.

Der ud over hjælper Lyngby Svane Apotek gerne med at finde de rigtige håndkøbs produkter til turen. Du kan for eksempel hurtigt gå hen og få brug for medicin mod søsyge eller køresyge samt medicin mod feriemave. Og går tuden til mere eksotiske himmelstrøg bør du også have myggespray og godt med solcreme i din kuffert.

Du kan læse mere om Lyngby Svane Apotek og finde apotekets åbningstider på lyngby.apotekeren.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *