rengøringsmidler

Hvilke rengøringsmidler skal du bruge?

Hvilke rengøringsmidler skal du bruge?

advertorial

Står du nede i supermarkedet og bare ikke ved hvilke rengøringsmidler du skal bruge til hjemmet? Der er et stort udbud af diverse rengøringsmidler, der alle er gode og effektive til rengøring. Det vigtigste er bare, at du finder rengøringsmidler, der passer til det rum, du skal rengøre.

Der er nemlig nogle midler, der er mere skrappe end andre, og kan derfor ødelægge visse materialer. Læs med i dette indlæg, om hvad du skal købe til rengøringsskabet derhjemme.

 

rengøringsmidler

 

Universalrengøringsmiddel

Universalrengøringsmiddel er et must-have for alle. Den kan rengøre næsten alt. Dette er et spray- og tørremiddel, der renser fedt, bakterier og snavs fra de fleste overflader. Nogle af disse rengøringsmidler indeholder blegemiddel, som virker som et antibakterielt middel.

Så nogle materialer kan du ikke bruge universalrengøringsmiddel til, da det kan efterlade affarvninger på dine møbler.

 

Kalkrens

Denne type rengøringsmiddel kan få kedelige overflader til at se skinnende ud ved at fjerne kalkaflejringer, der har hobet sig op over tiden. Det er ikke et antibakterielt produkt, men det virker godt på vandhaner og andre materialer, der er plettet af kalk eller mug.

Det er typisk på badeværelset, at man bruger kalkrens mest. Men du kan også bruge det ude i køkkenet til køkkenvasken, hvis den er godt plaget af kalk.

 

Glasrengøringsmiddel

Dette er et rengøringsprodukt til vinduer og spejle. Hvis du har nogle genstridige vandpletter på dit glasoverflader, så har du brug for et produkt, der indeholder kemikalier, der kan nedbryde pletterne effektivt. Det er derfor, at glasrensere ofte anvendes i badeværelser eller på vinduer.

Man skal bare sørge for at fjerne alle striber på vinduerne, når man pudser dem. Der findes forskelligt slags glasrens, der kan lidt forskelligt. Men de er alle ret ens. Hvis du vil finde ud af, hvilken der er bedst for dig, skal du bare spørge i supermarkedet.