Hvem kan have glæde af massage?

Alle mennesker burde faktisk forkæle sig selv med en god massage i ny og næ. Optimalt bør du, hvis du arbejder på kontor, få en massage med jævne mellemrum stillesiddende arbejde i uhensigtsmæssige stillinger er nemlig den helt store synder, når det handler om problemer med ryg, lænd, nakke og skuldre.

En effektiv og vel udført massage på regulær basis kan hjælpe dig med at slippe de ubehagelige smerter og spændinger. Ved massage øges blodomløbet i kroppen, hvilket medfører, at musklerne tilføres mere ilt samtidig med at diverse affalds stoffer transporteres væk. Dette skaber såvel øget velvære som en højere grad af modstandskraft i kroppen.

Er massage virkningsfuldt imod stress?

De fleste er godt klar over, at massage kan løsne op for spændinger i musklerne, hjælpe til en sundere krops holdning og udløse et øjeblikkeligt velvære. Men hvad de færreste er klar over er at massage i mange tilfælde kan dæmpe og lindre stress symptomer.

De fysiske stress symptomer så som spændinger, hovedpine, prikken i fingre og tæer samt ubehag i maven som følge af dårlig fordøjelse er nemlig udløst af den reaktion, kroppen iværksætter som sit eget beredskab ved overhængende fare. Når det sympatiske nervesystem overtager styringen, kommer kroppen i ubalance. Og hvis ikke systemet får en time out, således at kroppen får lov at nulstille sig selv, kan stress tilstanden gå hen og blive kronisk.

Derfor er det en god idé at unde sig selv en effektiv massage med jævne mellemrum, og på den måde give det sympatiske nervesystem en pause. Så kan man forebygge stress, og samtidig styrke kroppens egen modstands kraft.

Hvor finder jeg en dygtig massør i Hammel?

Hvis du ønsker en velgørende og helsebringende massage, udført af en professionel massør, kan du med fordel kigge ind på https://kiropraktoren-hammel.dk/ og bestille en tid.