dør

Hvad er en fransk dør?

Hvad er en fransk dør?

advertorial

En fransk dør er desværre ikke, kan man næste føle, en dør du har fået med hjem fra en tur i Frankig. Det lyder ellers som en fantastisk oplevelse. En fransk dør betyder til gengæld døre hvor der er glas i, som gør din bolig lysere. Et af de steder hvor man typisk benytter franske døre er i stedet for et vindue. Det er markant nemmere at udskifte en dør med en fransk dør, frem for at skulle lave et ekstra vindue. 

Du kan se flere eksempler på franske døre på klarwindows.co.uk. 

En anden fordel ved at få franske vinduer er at det samler dine rum og du kan nemmere holde øje med dine børn. En kæmpe fordel hvis du har små børn.

dør

Få råd og vejledning

Inden du bestiller dine nye franske døre, er det en god ide at få råd og vejledning af din tømrer. Både i forbindelse med hvilken type døre du skal have, men også om du med fordel kan få skåret ud, så du får støre døre. Din tømrer kan også hjælpe dig med at sikre at du får målt korrekt ud. For med mindre at det er din dørproducent der har lavet en fejl, kan du ikke få byttet dine døre eller vinduer.

Der kan være flere årsager til at få udskiftet sine døre. En af dem er at du kan spare penge på din varmeregning. Jo bedre dine døre er isoleret, jo færre penge skal du bruge på din varmeregning. Derfor kan det ofte betale sig at udskifte døre og vinduer, hvis de ikke yder den rigtige isolering. Udover at du får en mindre varmeregning slipper du også for at fryse hele vinteren og få rundt med varme sokker og adskillelige trøjer. 

Du skal dog huske at du skal lufte ud, flere gange dagligt.