træfældning

Gør haven klar til sommer

Gør haven klar til sommer

advertorial

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og det betyder, at det er tid til at gøre din have klar! Der er et par ting, du kan gøre for at sikre, at din have er i topform til det varme vejr.

Læs mere i dette indlæg, og hør hvad du kan gøre for at få den flotteste have klar til sommerens mange lune dage og aftner.

 

træfældning

 

Få beskåret dine træer

Det første skridt er at få dine træer beskåret. Det vil hjælpe dem til at vokse sundt og stærkt og vil også sikre, at de ikke blokerer for meget sol fra din have. Det kan være, du skal have fældet nogle store træer, hvis de blokerer alt for meget for sollyset. Du kan enten gøre det selv eller hyre en professionel træservice. Hvis du gør det selv, så skal du være sikker på, at træerne ikke vælter i en forkert retning, der kan være til skade for andre.

Læs mere om træfældning via linket her: https://eiermann.dk/Opgaver

 

Ukrudtsbekæmpelse

Det næste, du skal gøre, er at luge ukrudt i din have. Det er vigtigt, fordi ukrudt kan overtage din have og få den til at se rodet ud. Det kan også konkurrere med dine planter om vand og næringsstoffer.

Du bør luge ukrudt i din have mindst en gang om ugen i løbet af sommeren. Hvis du har meget ukrudt, kan det være nødvendigt at hyre en professionel til at hjælpe dig med at slippe af med det.

 

Vand dine planter

Et andet vigtigt skridt for at gøre din have klar til sommeren er at vande dine planter. Det er især vigtigt, hvis du bor i et område, hvor det ikke regner så meget. Vand dine planter mindst en gang om ugen, og mere, hvis det er meget varmt udenfor. Hvis det regner meget, så vil du ikke behøve at skulle vande dem.