Find dit nye plankebord hos en ægte snedker

advertorial

Overvejer du at anskaffe et plankebord til din stue? Så læs med her.

Hvad koster et plankebord?

Prisen på et plankebord kan naturligvis variere en del. Et plankebord, som er fremstillet af en af de dyrere træsorter, vil naturligt nok være en del dyrere end et tilsvarende bord hvor bordpladen er produceret i billigere træ.

Dette behøver dog ikke at betyde at et billigt plankebord nødvendigvis er dårligere eller grimmere end et dyrere et af slagsen. Blandt de mere prisvenlige træsorter finder du eksempelvis fyrretræ, som faktisk er lige så smukt og lækkert som for eksempel egetræ, teak træ eller andre dyrere sorter.

Når det handler om et plankebord til indendørs anvendelse er fyrretræ faktisk aldeles glimrende. Med den rette behandling kan et fyrretræs plankebord komme til at ligne en million. Og det til en pris hvor langt de fleste kan være med.

Hvor kan jeg finde et billigt plankebord?

Hvis du leder efter et plankebord som er til at betale kan du med stor fordel starte hos Hipstory Copenhagen. Hipstory Copenhagen er en dansk møbelsnedker virksomhed som har specialiseret sig inden for fremstilling af plankeborde i top kvalitet til lave priser.

Hos Hipstory Copenhagen finder du et stort udvalg af lækre plankeborde som hvert især er fremstillet i hånden af dygtige faglærte møbelsnedkere. Hvert enkelt plankebord er helt unikt og fremstår smukt og vel designet.

Bordpladen på dit nye plankebord er behandlet med voks hvilket giver en lækker slidstærk overflade. Du kan dog vælge at få bordet lakeret hvis du ønsker ekstra beskyttelse af bordet. Og endelig kan du selv bestemme størrelsen på dit nye plankebord hvis du har behov for at få det tilpasset din stues mål.

Du kan få yderligere information om Hipstory Copenhagen, og se det store udvalg af lækre plankeborde i fyrretræ, på hipstory.dk