Find den bedste lokale restaurant i Kerteminde

Drømmer du om at kunne invitere hele familien ud og spise på en lækker restaurant med dug på bordene, god vin eller øl i glassene og lækker, veltilberedt og smukt anrettet mad på tallerkenerne? Så er der gode nyheder til dig, såfremt du er bosiddende i Kerteminde eller nærmeste omegn.

Du behøver nemlig ikke at tage helt ind til den store by for at kunne byde dine nærmeste på en hyggelig og mindeværdig restaurant oplevelse. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre i skønne Kerteminde – også uden at slå bunden ud af dit husholdnings budget.

Hvor kan jeg finde en god restaurant i Kerteminde?

Hos Tornøes Hotel, som har sin beliggenhed i hjertet af Kertemindes historiske bymidte, finder du Tornøes Hotel. Hos Tornøes Hotel kan du booke bord til brunch, frokost eller aftensmad i hotellets restaurant som er åben for såvel udefra kommende som for hotellets gæster.

Hvis du ønsker at begave din familie med et lækkert aftensmåltid kan I se frem til et varieret og velassorteret menukort som blandt andet indeholder confiteret andelår, bøf af oksefilet – stegt efter dit eget ønske – og steak de fromage. Til maden kan du og din familie nyde et udvalg af særligt udvalgte vine, sodavand eller danskvand – eller selvfølgelig øl fra Tornøes Hotels eget bryggeri Kerteminde Bryghus som kan præsentere et spændende sortiment af velbrygget øl i flere forskellige varianter.

Brunch og frokost i restauranten på Tornøes Hotel

Er I mere til en lækker brunch eller en let frokost anretning kan I i restauranten på Tornøes Hotel finde hvad I søger. Fra 10:30 til 12:30 serveres den klassiske brunch bestående af blandt andet røræg, bacon, pølser, pandekager med sirup, laks, skyr med bær og müsli, ost, brød og smør samt diverse drikkevarer. Og til frokost kan I vælge mellem flere forskellige stykker højt belagt smørrebrød.

Se hele menuen på https://tornoeshotel.dk/restaurant/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *