Fejlsøgning af el-gulvvarmekabler og rettelsen af disse

Der er skrevet noget om i andre artikler, hvordan man laver fejlsøgning af el-gulvvarmekabler, og hvordan man finder ud af, hvilke typer af fejl, der er tale om.

Så er der også skrevet noget om, hvorvidt man skal stole blindt på automatiseret kontrol og tjek af sådan nogle fejl, for det er måske ikke altid, de bonner ud på, hvad der er fundet af fejl, da de ikke kan bruge et instinkt og kun fungerer, som vi har sat dem til at virke.

Og så er der også det med, hvordan man skal rette fejlene, om man kan gøre det direkte på stedet, over længere tid, ved at tilkalde en ekspert eller lægge hele systemet ned.

Det er det sidste element, vi vil komme nærmere ind på her, da vi vil udforske det aspekt lidt nærmere.

For det er jo kun smart, at man laver fejlsøgning af el-gulvvarmekabler, og det gælder ikke blot for at finde ud af, om de fungerer optimalt hele tiden, men også for at se, om der er ved at ske et uheld eller en katastrofe, så man kan komme disse i forkøbet.

Mange gange er disse kabler jo ikke til at se med det blotte øje, og selv hvis man kan det, så kan man ikke se, hvad der foregår inde i kablerne.

Nogle gange sker der så uheld, som man ikke kunne undgå, men så optimerer man systemerne herefter.

Således skal man se på, om den fejl er en såkaldt standardfejl, som man finder, som man lige ved, hvordan man griber an, uden man skal gøre dette på autopilot, eller man mere er ude i, at dette kommer til at være et omfangsrigt arbejde.

Man bør i hvert fald ikke tage en chance på dette område, for har man mistanke om, at det er et større problem, så bør man også gribe det således an.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *