Få smukt, sundt og stylet hår med Label.m

De fleste ønsker et hår, der er både smukt og sundt. Desværre lider dit hår megen skade af eksempelvis varmebehandling i forbindelse med brug af enten glatte-, eller krøllejern, føntørring, hårfarvning eller simpelthen blot længere ophold i solen, eksempelvis på en ferie til de varmere himmelstrøg.

Det er ganske frustrerende at havne i en situation, hvor man desperat ønsker at kunne style sit hår, men må undlade grundet slidskader. Men fortvivl ikke – ty til Label.m! Denne hårplejeserie er udviklet af mennesker, der virkelig ved, hvad de har med at gøre – det er nemlig professionelle stylister. 

I front er Toni Mascolo og Sacha Mascolo-Tarbuck. Duoen har et ønske om både at give oppe hårpleje samt kreativ styling – og deres produkter er udviklet specifikt hertil.

Alle produkterne er som ekstra bonus lavet på ene naturlige ingredienser, hvilket altid er ønskværdigt. Med teknisk anskuelse er de udvunket ved såkaldt “koldtvanspresning”. Prøv det af på eget hår – du vil med største sandsynlighed blive fanget.

Nedenfor vil oplistes nogle af de mange produkter, mærket kan tilbyde – produkter, der alle er af en sådan kvalitet, at de bør fremhæves.

Prøv eksempelvis deres Dry Shampoo, der er en spray der modvirker både fedtet hovedbund samt hår. Denne dufter ganske himmelsk, og er som noget særligt udviklet med blik på mørkere hårtoner. Anvendelse er ganske simpel; løft totter af dit hår og påfør produktet ved at spraye. Det vil fremkomme som “støv”, og virkningen ses og mærkes øjeblikkeligt.

En af de professionelles darlings er “Label.m Volume Mousse” – dette vidundermiddel arbejder effektivt med håret fra rod til spids, og det tilfører fylde og tekstur, ligesom dit hår bliver lettere at style. Som beskyttelse mod solen indeholder “Label.m Volume Mousse” UV-filter, og du kan derfor trygt tilbringe lange og solbeskinnede eftermiddage i det fri. Moussen bruges i håndklædetørt hår – den fordeles hvorefter dit hår redes igennem. Ønsker du lidt ekstra volume, tør da dit hår med hårtørrer afslutningsvis.

 

Mangler du en en shampoo, der gør lidt ekstra for dit hår, så prøv “Label.m Treatment Shampoo”. Dette produkt er gennemført fantastisk, og i shampooen er protein fra både hvede og soya, hvilket bevirker styrkede hårstrå og giver et smukt og sundt look. I hveden er aminosyrer, og i kombination med panthenol og biotin bliver håret næret og fugtet, og især hår der har været igennem hårde kemiske behandlinger – det være sig eksempelvis permanent glatning eller farvning – får ekstra beskyttelse.

Køb dit første eller næste (men ikke det sidste!) produkt fra label m hos smukkere.dk!