Få råd til en bedre bil med et billån

Er du træt af konstant at skulle forbi mekanikeren eller det lokale auto center med din gamle bil? Tilbringer du mere tid i mekanikerens lånebil end i din egen – og står den oftere på værkstedet eller i din garage? Og er du begyndt at kunne mærke udgifterne til de mange og hyppige reparationer tynge i dit husholdnings budget? Så er det måske på tide, at familien får et nyt og stabilt køretøj – især hvis I alle er afhængige af bil transport i det daglige.

Det er ikke altid, det er muligt at bruge offentlig transport i forbindelse med hverdagens gøremål, eller cykle mellem hjem, arbejde, skole og institution. Er man bosat på en måde, så at man er afhængig af en bil, er en ny bil ingen luksus, men tvært imod en nødvendighed.

Spar penge og besvær med en ny bil

Selv om engangs udgiften til en ny bil som oftest ikke repræsenterer nogen ubetydelig udskrivning, er der dog masser af økonomiske fordele forbundet ved at skifte den gamle bil ud med en ny én af slagsen. En ny bil vil give mere luft i det daglige budget, idet dens brændstof økonomi vil være en del bedre.

Dette skyldes for det første, at en ny motor i sagens natur ikke er så slidt, for det andet, at nyere motorer i moderne biler i højere grad er designet med en mere optimal udnyttelse af brændstoffet for øje. Og samtidig vil du kunne skære voldsomt ned på de dyre værksteds besøg.

Få råd til en ny bil med et bil lån fra Ikano Bank

Den store engangs udgift vælger de fleste at dække helt eller delvist med et bil lån. Ikano bank udbyder bil lån til en ganske konkurrencedygtig rente – og uden krav om udbetaling. Du kan ansøge online på ikanobank.dk