Få mere varme for pengene og skån miljøet med en varmepumpe

Når boligen skal renoveres, er det en god idé at være lidt ambitiøs – og have klima brillerne på. Grøn omstilling er nemlig det helt store dyr i åbenbaringen i disse dage, og faktisk kan du opnå offentligt tilskud til mange af de tiltag, som gør din bolig både mere miljøvenlig og billigere at bebo. Du kan for eksempel kigge på at få udskiftet ruderne i dine vinduer med mere isolerende modeller, og tage isoleringen i de ydre vægge i øjensyn. Og så burde du overveje, om ikke det gamle fyr eller de uøkonomiske elradiatorer skulle erstattes med en smart varmepumpe.

Hvorfor vælge en varmepumpe?

En varmepumpe – uanset om det drejer sig om en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe – er pt det mest miljø og klima venlige alternativ til eksempelvis et oliefyr eller elektrisk opvarmning. Samtidig er en varmepumpe langt billigere i drift.

Du kan roligt regne med at skære mellem fyrre og halvfjerds procent af din varmeregning hvert eneste år, hvis du skifter til en luft til luft varmepumpe eller til en luft til vand varmepumpe. Med en luft til vand varmepumpe kan du på effektiv vis varme samme mængde brugsvand og cirkulations vand op, som du kan med dit gamle fyr. Og så skal du ikke tænke på konstant at få tilført brændstof, eller på at skulle have en mand ud og reparere fyret, når det står af på årets koldeste dag.

En luft til vand varmepumpe er langt mere energi effektiv og driftssikker, og skal således hverken renses eller repareres hvert andet øjeblik. En luft til luft varmepumpe kan erstatte dine elektriske radiatorer, og samtidig fungere som luftrensere, hvilket minimerer behovet for udluftning og samtidig giver et sundere og mere behageligt indeklima.

Du kan få råd og vejledning til køb af og opsætning af varmepumpe i Vejle hos Give Køleservice – læs mere på givekoleservice.dk