Få en naturlig teint med den rette makeup

En god makeup, som passer til din hud, kan give dit ansigt glød og udstråling. De færreste af os er fra naturens hånd velsignet med en lydefri teint foruden ar, pigment skader, rynker og linjer. De fleste af os har tvært imod en ganske uregelmæssig hudtone som følge af solskader (som danner brune pigment pletter), karsprængninger (som udvikler sig til rødlige plamager, især omkring næsefløje og på hagen), og uren hud eller acne i perioder.

Du behøver dog ikke at skulle finde dig i en ujævn teint. Med makeup kan du udligne alle disse forskelle i hudens nuancer, og gøre den glat at se på. Og det behøver ikke at være en decideret pancake makeup, som både ser kunstigt ud og føles ækel – og samtidig er usund for huden, som ikke kan ånde igennem det tykke lag makeup. Moderne makeup, udviklet af dermatologer og hud specialister, glider nærmest usynligt ind i din hud og gør den smuk, mat og ensartet – og tilfører på samme tid den rette næring i forhold til hudens type og behov.

Hvordan finder jeg den rette makeup?

Du skal altid tage udgangspunkt i din hudtype, når du vælger makeup. Din hud er unik, og har sine egne, individuelle behov. Har du for eksempel tør hud, skal du bruge en makeup, som kan tilføre huden fugt og næring dagen lang. Ellers bliver din tør og pudderagtig at beskue, og du risikerer at den udvikler sensitive træk. Ligger din hud der imod i den fedtede ende, skal du vælge en makeup, som kan opsuge en del af det fedt, som udskilles fra talg kirtlerne i huden. På den måde undgår du, at dit ansigt bliver glinsende og fedtet at se på i løbet af dagen.

Når du har fundet en makeup, som passer til dig, kan du med fordel bestille den på https://www.sephora.dk/makeup-1/