Det er aldrig for sent at gøre noget godt for regnskoven!

Man kan være den lidt skeptiske type, der hører nyheder om, at regnskoven er så tæt på at forsvinde, at det er for sent at gøre noget.

Desuden føler man, at man befinder sig så langt fra regnskoven, at man ikke forestiller sig, at man kan gøre en aktiv indsats for regnskoven, medmindre man selv var der – og det gider man trods alt ikke.

Og dem, der siger, at man skal vælge dem for at støtte regnskoven, ved man jo reelt ikke, om det kommer til at gøre en forskel – eller om de taler sandt.

Det er dog lidt en misantropisk forestilling at have om vores verdenssamfund, for vi bærer alle et fælles ansvar for at bevare det, som vi kan, og det kan man blandt andet gøre med regnskoven via https://shop.verdensskove.org

Selv en lille indsats kan gøre en gevaldig forskel.

Din indsats kan bevare regnskoven for eftertiden

Tænk på sådan noget som sommerfugleeffekten, at du sætter noget i værk på denne side af jordkloden, og så ræsonnerer det og bliver gigantisk på den anden side af kloden: dette kan dit lille bidrag gøre til, at kommende generationer også kommer til at kende til regnskoven.

Man kan nemlig inspirere andre til at yde en indsats også, og det kan blive et fælles projekt at forsøge at udbrede budskabet om, at man kan gøre noget godt for at have regnskoven for eftertiden.

For regnskoven er trods alt ikke forsvundet endnu, så det er bestemt ikke for sent at forsøge at gøre noget.

Om det er ved at sende penge til grupper, der hjælper regnskoven, eller du støtter økonomisk på en anden måde; demonstrerer eller faktisk rejser til egne med regnskoven for at tilbyde hjælp, så hjælper det alt sammen.

Så gå ud og vær med til at gøre en forskel, der kan give genlyd verden over for regnskovens skyld!