boligadvokat

Derfor skal du bruge en boligadvokat ved et boligkøb

Derfor skal du bruge en boligadvokat ved et boligkøb

advertorial

Et boligkøb er for de fleste den største økonomiske handel de gør, og hvis der går noget galt, kan det have store personlige og økonomiske konsekvenser. Derfor giver det god mening at have en boligadvokat med ind over. En boligadvokat er en jurist med speciale i boligkøb og salg.

Det kunne f.eks. være en boligadvokat i Randers du fik til at hjælpe dig, hvis du går med planer om at købe bolig i det område.

Der er flere ting din boligadvokat kan hjælpe dig med, ofte vil du også kunne spare penge ved at have en boligadvokat med under processen.

Overlad de vigtige forhandlinger til din boligadvokat

Mange nærer en stor respekt for banken og glemmer samtidig, at banken er en forretning på lige fod med alle andre. Det betyder helt konkret og meget lavpraktisk at din bankrådgiver ikke er din men bankens, da det er ham der betaler hans løn og har ansat ham til at sikre at banken får den bedst mulige handel. 

Derfor er det en god ide at have en erfaren forhandler med. Selvom din boligadvokat kun får forhandlet små ændringer på plads, kan det alligevel have stor betydning økonomisk over en periode på 30 år.

Det samme gør sig gældende når der skal forhandles med sælger eller med hans repræsentant, ejendomsmægleren. Ejendomsmægleren er ansat af sælger til at få den bedste handel hjem på hans vegne, ligesom din boligadvokat er på på dine vegne.

Både ejendomsmægleren og boligadvokaten er erfarne og professionelle forhandlere modsat dig. Der er også en anden fordel ved at overlade forhandlingerne til boligadvokaten. Han ved typisk hvilke områder der giver gode prisnedslag og lige så vigtigt, han er ikke forelsket i boligen og sidder ikke og drømmer om at bo der. Derfor er han ikke så nem at påvirke under en forhandling.